9 Female and Male Body Types

You remember about our gallery about human body types, right? Well, you may consider this as a sequel to it. Here you’ll see the funniest representations of the woman body types. And we didn’t forget about men, of course. You’ll now see the body type frenzy in this gallery, buckle up!

1- Girls Body Sizes 

1

 

Take care of your skin. Learn more…

 

Let’s start off with the real life examples of the woman body types we once shared as sketches. Pick the one that suits you the most.

2- Where’s the watermelon?

2

…or maybe doughnuts?

3- Male vs Female

3

Here see the male counterparts of female body types. Match your body with your darling’s.

4- Men’s body type classifications are simpler

4

What? Are there only 3 types for males?

5- Ha! This just made it easier for you, girls.

5

…or more inadequate?

6- Love your body

6

It’s all that matters. Be confident about it.

7- Poor bananas

7

You know some bananas too, amirite?

8- For a better cleavage…

8

No matter what type your body is, you may maximize your cleavage with this simple trick!

9-  5 MORE and we’re done

9

Here, the butch girl or the first one from the right? What’s your choice?

 

Source… http://www.goonfeed.com/

Advertisements

What is SPF—and How Does It Work?

MH-ask-spf

Më shumë në seksionin  Anti Rrudhë këtu


 

From premature wrinkles to full-blown melanoma, the effects of that painful red sunburn can leave lasting damage. Because skipping that midday swim or Saturday afternoon ball game simply isn’t an option, it’s crucial to know how to protect your skin against the sun’s harmful rays.

SPF stands for sun protection factor, which measures the amount of time you can spend outside before the sun-blocking effect wears off. So if you use SPF 15, your skin can stand the sun for 15 times longer than it would be able to unprotected. There are two types of damaging ultraviolet rays: UVB and UVA. In a nutshell, UVB exposure has here-and-now consequences, such as sunburn. UVA generates long-term effects—wrinkling and aging, according to the American Melanoma Foundation. Experts recommend using at least SPF 15. Opt for a sunscreen labeled “broad spectrum,” meaning it will shield your skin from both UVB and UVA, such as Jack Black Sun Guard Sunscreen SPF 45.

Timing is everything. Regardless of which type of blockage you use, it should be reapplied every two hours—more if you go for a swim or if you work up a sweat. For more active guys, try Coola Sport SPF 30 Unscented Sunscreen Spray. To get the full effects, rub it in generously. Apply an ounce per sitting—about the size of your thumb. SPF isn’t just in sunscreen, either. Certain sunglasses and types of clothing—check out the L.L. Bean BeanSport Polo with UPF 50+—can also offer added armor.

Sunscreen and sunblock are not created equal, however. They both have different approaches to how they protect your skin from the sun. Sunscreen chemically absorbs the harmful rays before they can hit your skin. It is transparent and needs 30 minutes to absorb before it is effective. Sunblock, on the other hand, deflects the rays before they reach your skin. Sunblock is thicker than sunscreen and often goes on with a white film. Think: the white stuff your lifeguard puts on his nose. Although zinc-oxide-infused sunblock naturally protects against both UVB and UVA rays, its level of protection isn’t measurable. SPF, on the other hand, measures the level of protection in sunscreen. Sunblock, which has fewer irritating ingredients than sunscreen, is your best bet if you have sensitive skin. Just watch those new board shorts—the thick paste is known to get messy.

Source:  @MensHealthStyle for more answers to your style and grooming questions.

Cilat janë përfitimet e kremit Anti Rrudhë…?

download

Porositni kremin tuaj anti rrudhë këtu

 

Formula pёr tё cilёn po flas punon nё dy drejtime kryesore:

RRIT SASINЁ E KOLAGJENIT NЁ LЁKURЁ
Me kalimin e viteve lёkura jonё ka gjithnjë e mё pak kolagjen, kёshtu qё ajo e humbet elasticitetin e saj. Pёr mё tepёr, lёkura “kujton” shprehjet dhe lёvizjet e fytyrёs, kёshtu qё shfaqen rrudhat. Rritja e kolagjenit në mënyrë natyrore ndihmon nё ngadalёsimin apo edhe eliminimin e kёtyre ndryshimeve.

HIDRATON THELLЁSISHT LЁKURЁN
Lёkura duket keq e mё keq dhe duket mё e vjetёr pasi kur ne plakemi, ajo humbet ujë. Duke mbajtur nivele tё pёrshtatshme hidrimi, ne shmangim shfaqjen e rrudhave tё reja dhe thellimin e mёtejshёm tё atyre ekzistuese.

Ky “ekstrakt rinie” super efektiv ёshtё njё kombinim i Pantenol-D, Acid Hyaluronic dhe vaj Borage (lule ylli) – i shtuar nё sasinё e duhur pёr t’u pёrputhur natyrshëm me pёrbёrёsit natyrorё tё lёkurёs. Kjo ndihmon nё pёrthithjen e shpejtё tё pёrbёrёsve nё shtresat e njёpasnjёshme tё lёkurёs dhe jep efekt tё menjёhershёm pёr njё lёkurё tё lёmuar.

Ti je vetёm njё hap larg nga aplikimi i kremit pёr tё pasur njё vetёvlerёsim mё tё mirё. Njё pёrdorim i rregullt do t’ju sigurojё juve njё lёkurё tё bukur dhe tё freskёt.

I LEHTË
Nuk kёrkon pjesёmarrjen e njё specialisti bukurie ose tё njё dermatologu. Ti vetёm duhet tё aplikosh kremin nё fytyrё dhe lehtёsisht ta pёrhapёsh me majat e gishtave. Do ta dallosh efektin e menjёhershёm pozitiv mbi rrudhat – ato do tё bёhen mё tё cekёta.

I SIGURT
Kremi që i përket kёtij trajtimi ka kaluar shumё teste tё detajuara dhe ka marrё njё certifikatё. Ёshtё provuar se nuk shkakton alergji, pigmentim të lëkurës së fytyrës ose ndonjё efekt tjetёr anësor. Kremi u bё i famshёm shumё shpejt tek njerёzit e famshёm, aktoret dhe gjithashtu edhe nё njerёzit e zakonshёm. Mori komente fantastike nga tё gjithё doktorёt dhe tani pёrdoret nё sallonet e trajtimit tё bukurisё.

JEP REZULTAT TЁ MENJЁHERSHЁM
Njё ditё ёshtё mjaftueshёm pёr hollimin e rrudhave dhe pёr ta bёrё lёkurёn tuaj elastike, shkёlqyese dhe tёrёsisht tё hidratuar. Aplikimi i rregullt i kremit

Kjo mund tё jetё ndёr metodat mё efektive nё dispozicion të njerёzve të zakonshёm, pёr heqjen e rrudhave dhe pёr tё pёrmirёsuar paraqitjen e lёkurёs. Pёrveçse ёshtё ekzaminuar nga njё skuadёr shkencёtarёsh dhe ёshtё dokumentuar nga NCBI (U.S. Qendra Kombёtare e Informacionit Bioteknologjik Sh.B.A), kremin e kam testuar te vetja ime dhe te shumё njerёz tё tjerё, Znj. Juliana Fino nga Tirana.

Porositni kremin tuaj anti rrudhë këtu