Ai e shiti atë…

Ajo, i fali zemrën e saj pa kushte,

Ai, e luajti atë në kumar, dhe humbi.

Humbi zemrën dhe gjithçka kishte brenda,

Ajo humbi dëshirën për jetën

love

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s