Këndështrimi ynë krijon botën tonë

Psikologet thonë se çdo gjë ndodhet në trurin tonë. Çdo mendim apo oportunitet, çdo e keqe apo e mirë. Edhe pse, sapo e kemi lexuar jemi dakorduar me ta, direkt disa momente me vonë nuk e kemi konsideruar të vërtetë për veten tonë. Një konflikt i pashpjegueshëm na ndodh sa herë qe përballemi më një mendim, me një oportunitet apo një vendim. Nga njëra anë mendja ka konsideruar të gjithë faktorët e realizueshmërisë dhe na tregon se duhet të vazhdojmë më tej, nga ana tjetër ndërgjegjia jonë na ngadalëson, pasi vë në funskionim të gjitha frikërat e akumuluara brez pas brezi dhe të futura thellë në vetëdije.

Megjithatë unë i qendroj mendimit se jemi ne vetë ata që e kemi në dorë realitetin tonë. Ndaj, per sot ju sugjeroj: mendoni pozitivisht.

11108855_10153400629252863_254306730761826742_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s